Piratebay my ass!

Mm, jag försökte.. Men det gick inte bra, är det över?

Ja vad har hönt sen sist jag skrev... Det blev som sagt hockey i söndags :D KHK vann med 7 - 0 mot kungälv :P Men tyvärr efter 43 sekunder in i tredje perioden så åkte en av kungälvsspelarna rakt in i sargen (?) med huvudet före och blev medvetslös en stund :O , men ambulansen kom till räddning efter en lång väntan..



Efter den spännande matchen åkte jag till Johäny en stund och hängde med henne, Hennes Karl och hans underbart söta barn, Man var häst förkvällen och galopperade som attan ;)
Igår blev det till att plocka ner syrrans lampor i min lägenhet och lämna nyklarna.. Ett stort steg!!
På kvällen blev det ytterligare en sväng till johanna.
Idag efter löparrundan åkte jag, mamma och syrran till hennes lägenhet och började städa. Fy fan vad drygt!! men vi tre arbetar som blixtar, det gick undan!!
Syster lagade mat och nu väntar jag bara på att klockan ska bli 11 så jag kan få se paradise hotel :D har ju inte 6:an hos mamma så thank god för tv6play :D

Morgondagen börjar nog med en joggrunda.. Städa då Farmor ska komma på besök ;) Sen en runda upp till  Graven . Sen kommer vi åka till CHEEESEKEBAB och hälsa på :D Johanna ska få dreads och jag får träffa my bitch :)

graven usch. Blir alltid ledsen när jag är där... Konstigt att man kan få ont i magen och fasa för att gå dit, sen efteråt känns det sdå skönt. Varför får jag sådana skuldkänslor? Efter att Pappa gick bort så har jag nog varit vid graven max 7 ggr..

Nej, nu ska jag kela lite med Smills ist, får tänka på detta sen!
Ha det så bra - Josse

...

Life is a bitch, and then you die ;)

Hej Hoe !



Yes om en vecka typ blir man ju moster igen.. En liten amstafftik ska vi hämta nästa helg :D hon är så jäkla fin, härligt med en liten valp i huset ;) Katterna kommer ha tassarna fulla ;)

Ska snart köra mamma och syster till jobbet, jag jobbar ju ändå aldrig (!?) så jahg har ju tiden till att vara personlig chafför :S:P.. Stannar väll till och handlar lite tror jag och sen blir det en joggingrunda! Härligt...
Ska försöka leka lite med Hanna och co idag iaf, ska kolla om vi inte kan åka pulka idag ;) Men man får la se vad dom vill hitta på :p ... Pratade precis med henne så HOCKEY står på schemat, Hejja KHK :D
Jaha nähe, nu får man väl ta tag i att få på sig ett par kläder ;)

Ha det bra allihopa - Josse

Jag Moster? Igen? Naheeedu!




Men Lätt att man blivit, mitt lilla hjärta har blivit Storebro? kan inte förstå det :D

Vaknade till vid 10 av att det ringde hemma, men orkade fan inte upp och svara :/ men fick sen tio minuter efter ett mms på lilla nykomlingen :D Helena och Johan har blivit föräldrar igen , GRATTIS! Har längtat länge nu efter den! Har alltid vetat att det skulle bli en pojk (Fast helena trodde faktiskt flicka) och äntligen kom den imorse halv 7 :D

Jag själv har mått väldigt mysko hela dagen, Mådde illa som fan och fick faktiskt upp min gröt :/ , mådde illaigår också faktiskt.. Men men, har väl försökt ladda upp mig hela dagen men det har väl gått halvhjärtat.. Skulle Hänga med Hanna och co idag men pallade faktiskt inte, så varken mc eller Pulkaåkning för mig idag :(.
Men nu iaf väntar jag på Mamma så får hon underhålla mig ikväll , det är ju robinsson så det får man väl se.. Slet också ner massa dataspel från vinden i eftermiddag :D rätt kul faktiskt, suttit och spelat rollercoster tycoon ett par timmar och så, men lyckades inte spara det så får väl börja om nästa nång jag spelar :P

Jaja , nu kollar man lite på Project Runway :D
Imorgon ska jag jävlaimig träffa hanna en sväng, Måste ut ur huset!!
Ha det så bra allihopa - Josse


Vänner sökes!!

Supertrevlig kväll med besök från Hanna och Lisen, lite tacos och lets dansce :)

Fan imorgon flyttar världens bästa till K-hamn, Kommer sakna dig jättemkt, de är ju du och jag!
Även fast det bara är en 40 minuters bilresa så kommer det inte bli samma sak, vi måste försöka ses ofta!
En annan av vännerna har precis hittat kärleken så henne ser man kanppt inte heller, den tredje har heltidsjobb med häst på det, en är gravid och inne i sitt liv och här är jag! Försöker få lite tid med syster, men tycker det blir mest jag och mamma.. Vi får väl se hur detta sluta, får väl snart slänga ut kontaktannonser, VÄN SÖKES!

Nej nu ska jag fundera på detta, härligt fredagsmys!
Lady gaga - teeth
Ha att - josse

Grannfejden (R)

Jahapp , precis sett reprisen på grannfejden från eringsboda.. Inget annat än att man skäms! fast iofs skäms jag över alla som hamnar i ett sådant ptrogram.. Vissa folk kan ju inte bete sig! Man har förstått nu när man blivit lite "äldre" att vuxna är inte guld och gröna ängar. I många anseende är det just vi unga som har en bättre syn på både det ena och det andra. Det finns så många som lever kvar i det gamla! Jag hoppas jag blir en sådan människa som tar "seden dit man kommer" i själv aåldrandet. Att leva som man göra på 00-talet kommer ju inte funka om vi säger 30 år. För 30 år sen fanns det knappt datorer eller mobiler.. OM vi då i framtiden ska hålla på och lever precis som vi gör nu så kommer ju utvecklingen till slut stanna upp. Det märker man nu, vissa personer vägra ändra sig, hur långt kommer dom? Mamma t ex hon kan INGENTING om datorer, och nu efter 30 år inom äldrevåden ska det (som allt annat) också bli någorlunda datoniserat, Yeah right att mamma kommer lyckas! Men hon kämpar faktiskt på, hon är inte såå inbiten och är inte feg för att göra något nytt ;) . Nej, ta tag i morgondagen allihopa!!
Man lär sig något nytt varje dag! Hallelulja för det!!


Mamma och jag åt riktigt gott idag med Kotletter, sallad och en god vitlökscremefreaich btw ;) !!



Ha det så bra allihopa - Josse

Lät du henne Komma nämre?

Är helt hooked på Melissa Horn nu för tiden :) Hennes eller Lady Gagas skiva är det som varvas i bilen, härligt med lite brudar ;)
Det blev en liten joggingrunda imorse, skulle först med Syrran och Lisen till Aktiva men sen sket  jag i det.. Kollade lite på folket i Salem, Fick besök av Anders (Piffe) och sen åkte mamma och jag en sväng. Slängde lite sopor, pantade och handlade. Josse är numera inne på laktosfria produkter ett tag om ni ville veta!

Kvällen blir nog en runda Med Hanni och snacka lite skit :)
Jäkligt trött på kylan också..

Nej nu får jag plocka undan, städa och göra iordning lite :P
Ha det bra alla :) - Josse

2010 års första löparrunda!

Joggingskorna och de tajta löparbyxorna på, Luften är kylig och i öronen hör jag en cover på Bonnie tylers - total eclips... Det blir tungt i andningen redan efter ett par steg, men jag kämpar på, Lite till, lite till...

Det gick bra, eller relativt, hade redan tänkt ut en runda innan jag började. lite gick jag, men är nöjd med vad jag åstakom efter 3 veckors vilande :P men fan vad jag ska fuska hela tiden, tänker hela tiden att jag kan ju svänga in här ist, (fast det blir ju kortare) och sen börjar jag gå lite, även om jag bestämt innan! det hjälper ju inte någon annan utan det är ju bara jag som få lida för att sen.. Eller lida och lida, jag får ju kämpa längre.
Men från och med imorgon blir det ingen fusk.. En runda hinner jag nog med innan jag ska träffa girlsen ;)

Ha att - josse

Haaaaallo :)



Idag har jag sällskap av Smilla, den fetaste av dom feta :D Hon älskar kel och nu ligger hon här och kollar när jag driver runt på nätet och kollar på tv :)..
Var uppe och körde Johanna och Mamma till jobbet vi halv 7 imorse :S åkte hem och sov ett par timmar, och var självklart uppe till Dool (days of our lives) :) Pratade lite med cheese så vi bestämde att jag skulle hjälpa dom till tippen med massa skit. Var ju där förra veckan så man ha ju koll på läget om man säger så ;)  Hela bilen fylldes och jag och sara körde iväg, det blev först ett pitstop på preem karlskrona och sen iväg mot Bubbetorp :P Hade för mig att gubben var lite otäck, stog som en höök över mig och syrran när vi var där förra veckan, men idag var han supertrevligt :P Han tycker nog om mig, är ju där ofta nu för tiden ;) han tycker nog jag är duktig, haha!
Vi åkte senare vidare till Mig och fick in resten av skiten som var i förråden, där också min fina rosa cykel :D (kommer bild på den ;)). Tack för hjälpen!

'Is she really going out with him?' Haha fan vad man älskar sådana skitprogramm, all cred till USA, haha.

Som ni vet bor man ju hos Mamma nu med syrran , och vi delar rum! gaah, än så länge går det bra.. Men hur länge håller friden?

Såhär är VÅRT rum:

Min säng är med det blåa täcket!


Fan vad grejer man har :P


Förvaring, förvaring, förvaring!!

Nu ska man snart iväg och hämta mamma och handla, GI står på listan , ska se om vi löser det utan Johanna ;)
Lady gaga - Alejandro
Ha att så bra - Josse

I Love Dool :D

Smakprov från Lördag!



NU ska jag köra mammsen till jobbet :)
Ha att - Josse

Har du min väska? gånger 5000

Jaapp! Jobbet förgyllde större delen av dagen.. Led fruktansvärt mkt när Mamma sparkar på mig om att klockan är halv 7. Åkte med Grodan i ett nafs till Jobbet och assisterade de gamle till klockan 12. Åkte in till Min lägenhet där Syster och Mamma städade på. Jag och johanna gick och skurade listerna (?) och sen drog vi på lunch :) Kan stark rekomdera Bistro Java i karlskrona. Det var lunchbuffé och billigare ju senare man kom.. Vi var där vid kvart över 1 så det blev 65:- per person :D jag åt sallad, En bit ' Hemmagjord' Panpizza och sen stor portion Pasta med vitlökssås, kyckling och grönsaker, MUMMA!! :)
Nör man äter som bäst ringer bokningen igen, behöver mig där igen så fick åka tillbaka och sen in till akuten med en av våra goa damer :) efter 3 timmar var vi hemma igen och vänta var LååÅåång..
Nu ligger valet på om man ska följa med syster med hundarna eller om man ska försöka sova snart ? Men ska sova i stort sätt hela dagen imorgon. Ska jobba natten till lördag, och JAG behöver min beautysleep :D.
På lördag blir det 75 års kalas för mormor, massa lek skoj och alkohol :D:D

Nej, nu somnar jag snart
Sophia somajo - i rony
Ha att - Josse

Lalala...




...lalala. Skittrött idag igen , like always! Fick bort Pianot idag :D weehoo! Den lilla snorungen Josefine Olin bestämde sig för att spela piano när hon var typ 8.. Snälla mamma och Pappa köpte ett jäkla piano och jag klinkade. 98 brann det i huset så det fick vi kassera och vi köpte ett nytt när vi flyttade hem igen :P Men nu , efter att jag inte spelat på en sisådär 7 år så ville vi ha ut skiten.. Kusinen skulle ha det först men de kunde inte sen.. På ett dygn sen var det borta. Syrran Skrev ut att på härliga Facebook och senare ringde det.. Skickade iväg en bild igårkväll vi halv 12 och de hämtades idag vid halv 5 tiden :P inte illa sketet det inte ;)..

nej nu är det dags för mig att läsa ett par sidor ur sofie farhmans Elsas mode, sen sover jag som en stock :D
Nattinatti och ha att - Josse

(Älskar denna bilden btw!!)

Cillit Bang!




Jaha då är klockan "redan" halv 11.. Igår blev det inte mycket gjor men ändå blev det det (?). Började med att köra mamma till jobbet. Sen in till stan vid tio hämta grejer sen upp till Bastasjö med syster och gå långrunda med vovvsen :D sen chilla en timme eller två. Men tog då tag i mitt sociala liv och snackade med Frids och Sara :) Efter det en runda till med hundarna runt Saltö :) Hanna skickar och kollar om jag vill gå med en runda med THE horse Sammy och henne på kvällen.. Fine säger jag och vi går upp till Hästen, en runda med hästen och en runda ifrån hästen. Gick vid 6 från mamma och var hemma 8 :P efter det var jag inne i stan halv nio och gick en runda till med hundarna och syrran. Hade ont i Heeeela kroppen sen :S men ändå, gick nog ett par mil igår..

Sen var det ju härliga paride hotel igår :D haha härligt när dom slänger in gamla deltagare :D

Idag blir det städning.. Väntar på att Mamma ska ringa nu så ska vi dra och handla. Sen in till min lägenhetl och Städa med allt vad det innebär. Mamma har laddat upp med både de ena och andra, blir ju nästan rädd av alla olika slags medel och grejs.. En annan kör med det gamla vanligt med ett medel till allt ;) .

Hot chip - Ready for the floor
Ha att - Josse

Jag, Johanna och 3 malmhyllor!

Hah... Gaaah.. är helt slut :S
Uppe med tuppen och körde mamma till jobbet, in till min lägenhet, bära ner bl. 1 malmhylla + annat sket som var tungt! Sen till H-gården med det, sen tömma och in med Skräp, fort farande tungt! Sen till tippen med det, en snabbis på Mc och sen in till stan och fylla med Syrrans skit, därav 2 malmhyllor. Hem till H-gården med det skiten.. Sen en runda hos mig igen! Mycket upp på vinden och fixat endel till vårat "nya" rum! Inte nog med det så är syster Hundvakt så dom har varit ute på en långrunda och en kortrunda idag.. Nu snart blir det dags för ytterligare en runda för dogsen och sen , ÄNTLIGEN chill på soffan framför paradise hotel :D Någon som är avis? Tänk också på att min hand är fortfarande inlindad och det gör fortfarande ont ibland! Tycker inte synd om mig, är riktigt stolt, vi är kanonbra team jag och syrran ;)

Sara Cheese? Ta att lungt när du är ute och ränner!! ;)

Ha att - Josse

Fryyyyyyser!!!!

Fan vad man kan frysa i detta kalla hus :S. Har bott hos mamma officiellt 4 dagar! Uppe är det 19,8 grader, nere 18 :/. Vi bor i ett radhus men en ny värmepump men den är bara skit i min mening :S så nu har mamma fått fixa med sina kontakter som måste fixa detta. Är så jäkla trött på att frysa :S igår fick jag ett bryt... låg hemma och kollade robinsson med Mamma och syrran, och blev så trött på handen och att konstant frysa.. i sängen sover jag med dubblatecken, leggings och stor t-shirt, men det tar tid innan det blir varmt! DAGENS I_LANDS problem!!

Ska förövrigt städa så mkt som möjligt i min lägenhet, det bara ekar när man är där nu, fast det har det alltid gjort :P har aldrig förstått mig på inredning, vet inte varför jag inte reder ut det! är inte då intresserad av det, men iofs så visste jag att jag inte skulle bo där länge :P Kommer sakna placet iaf, en hel del fester har man hunnit med iaf :).

Jimmy james - fashionista ;)
Ha att - Josse


It will be Legen...wait for it...dary!!



Härliga paris!

Sara och jag låg och snackade här om dagen om när vi var i paris förra året, Så jäkla kul! konstigt hur länge man kan leva på något man gjorde långt innan.. Bara jag går på bio, ut och äter eller något 'annat' så lever jag på det och njuter.. Det är liksom inte svårt att varken roa eller få mig att njuta av tillvaron. ett gott sällskap och lite god mat funkar alltid!
Igår hamnade jag hos Johanna och hennes Karl. De smuttade lite vin och öl medans jag och natta höll oss nyktra. kom hem vid kvart i ett, upp vid 7 och köra syster till jobbet, fått i mig äggfrallor som jag köpte till mig och mamma och nu sitter jag här.. På tv är det bara skit, men Femman är på och repris på Biggest Loser är i full gång. Härligt det är ju Lördag! :D...

Om någon timme kommer mina morbröder och moster och ska röja lite tills nästa vecka då det blir partaj för lilla mormor. Efter det blir det Rotmos :S hos mormor, men jag åker nog in och köper en ceasarsallad på 3g som ör den absoluta favoriten just nu :D ...

Har också (som alla andra) börjat mitt nya liv.. Det går väl sådär, Har tränat nu i stort sätt varannan dag i snart 3 månader, men det händer fan ingenting. Visserligen märker jag att jag orkar springa mer, orkar lyfta mer osv, men det syns ju ingen på mig :S Hur lång tid ska det ta???

Bara för det blev jag jävligt godissugen ;)
Ha att allihopa - Josse

Trött... ZzZ

Shiet vad trött jag är! efter 14 timmars hålligång är jag helt slut, trodde jag skulle klara mer , men man är väl inte superwoman. har fått alla mina kläder pluss hygienartiklar och massa sket till mamma. syster också så vi hasr hållt på och fixa och dona. Rätt trevligt faktiskt :)
Måste sätta på min lista att lära mig tanka ordentligt. Man kan och vet helt teoretiskt hur man ska göra och man vet vad allt sitter. men i praktiken lyckas jag inte riktigt alltid, blir typ lite smånervös och tvingar syrran följa med ut ur bilen och assistera. men det kommer väl det med.

imorgon fyller farmor 87 år, piggare än en annan och kämpar på, Farfar blev hela 96 innan han gick bort -07. Morfar blev bara 52, mormor håller igång på sina snart 75 år. Sen har vi Pappa som bara blev 54! fan vad orättvist.. men iaf , imorgon åker syster och jag förbi med ngn liten blomma och fikar lite, brukar gå rätt lindrigt faktiskt ;P
imorgonkväll blir det nog att åka till Johäny, där får vi väl se vad kvällen kommer att erbjuda. en annan ska ju försöka ha en vit månad, men inte så roligt om alla andra dricker sina öl. fast vad spelar det för roll? jag ska väl kunna vara nykter om jag vill! men ändå känns det typ jobbigt.. huh, få ta och disskutera med johanna t... skitsamma!

Någon mer än jag som älskar vänner? det spelar liksom ingen roll hur många ggr dom kör med vänner på kanal 5, man tröttnar aldrig :)

Nej, nu ska jag blunda en kvart innan biggest loser :D
Ha att allihopa - josse


TACK!



TACK hjärtat! Mycket mycket snyggare ;)


Var uppe tidigare än tuppen idag och körde sara till flygplatsen, stackarn är flygrädd, men det gick/går nog bra :) Efter en bit på vägen till Kallinge i lite smått halka berätta min kära lilla cheese att hon börjar bli dåsig av åksjuketabletten! känns riktigt tryggt när man sitter bredvid och nästan själv sover... men det gick bra iaf, thank god!

Ska till Tandläkaren idag, på juldagen lyckades man ramla så hårt att jag slog i hela haken och handen då :S handleden bruten och käken ömmar fortfarande ibland. men det får lilla moster hjälpa till med nu :D

annars är det att packa hela dagen, hänga med syster och försöka sova ett par timmar sen också. Igår fick jag ner i stort sätt det mesta.. eller alla kläder/skor/jackor osv. Köket ligger i hela vardagsrummet och ner ska också allt från badrummet. Har bara bott i lägenheten 1 år men ack så mkt skit...

nej , nu.. nu ska jag nog hemåt och se hur mkt kvar det är att göra :P
Ha att - Josse

Happy new year !




Jag lyckades få igång att, såg 3 av 4 avsnitt, måste få tid idag för att se det sista, det viktigaste ;)
Ser ni förresten vilken fin fyllenyårsbild, vet inte riktigt vem av brudarna som tar bilden men ingen mästerfotograf här inte :P men jävligt snygg är man ju i sitt bandage :S.
Fan idag kommer man mest röja, städa och packa, har liksom inte bestämt mig om jag tycker det ska bli kul eller bara drygt. hade nog hellre satt på en bra film och legat på soffan. men det packas ju inte av sig själv.. Får nog ta och börja nu...

Ja nu kilar jag igen ;)
Ha att - Josse


Jag och sara i våra bästa år ;)

Jag och sara i våra bästa år :D


Haha vilken bild, sara helt brunfräsch medans en annan försöker med någon slaffsig puss, men lite heta är vi nog allt ;P

Vaknade av larmet vid nio, snoozade till tio då jag drog röven ur sängen och slängde på saras dator.. efter ytterligare en timme och mycket grymtande från hennes säng(inget vackert morgonhmör!) så vaknade hon också till. Körde/slirade runt stan och lämnade syster och Lisen som varit duktiga och tränat. Spenderade senare resten av kvällen hemma hos moster och kusin :) riktigt trevligt med god mat och trevligt sällskap.
När jag satt hos kusinen så kom jag fram till massa jag skulle göra när jag kom hem, men nu kommer jag inte alls ihåg var det var, så jäkla drygt! men kommer jag inte ihåg det var det nog inte viktigt, tar att imorgon ist :)
Imorgon blir det till att röja, bli bjuden på lunch, träna och packa packa packa! yes nu flyttar jag hem till mamma och jag längtar faktikst, tro det eller ej :P haha men efter allt vi gått egenom så har vi blivit så jäkla tajta, hela familjen. så det kommer inte bli så jobbigt som man annars kan ha trott. kommer bli riktigt lyxigt  ;) jag och syrran ska ju visserligen dela rum, men det fpr vi völ lösa, hahah !

Ska förövrigt äntligen få se paradise hotel nu på Tv6play, SING AAAAMEN! ;)

Ha att - Josse


the show goes on!

What a day, what a day :)
det slutade faktiskt med att jag ringde till skolan och det gick väl hyffsat, hade klarat mig utan det också, men nu är det svart på vitt.. vi måste bestämma oss snart!
Åkte senare ivägmed bussen (!) till Johanna, eller till hennes Karls nya lya och drack lite kaffe med sara aka "cheese";) lite skitsnack och senare vidare till OnOff - kanon kösystem dom har. Annat var det på MediaMarkt där vi aldrig fick tag på någon så vi tog första bästa dator och drog hem. Men tummen upp för OnOff där och tummen ner för Försäkringsbolag, eller vad säger du sara?

Efter mycket om och men drog vi våra lata arslen till träningen. Vet inte om jag ska rekomendera varken gåband eller de andra trampmaskinerna med bruten handled, men det gick! skönt iaf :P
Hem och titta till mitt orediga hem och sen till Mamma för lite MAT :D

Syster lyckades få upp bilen för helvetesbacken och jag åkte till sarapara, vi tog oss till Bion och såg Sherlock Holmes! Kanonbra :D en riktig  grabbfilm verkade det som först då det i stort sätt bara var just grabbar på den, men den rekomenderas till Alla !

Och nu är klockan halv 1, sara ligger och läser slutet på första twilight boken så jag får låna den sen :D kanon med vänner med bra smak ;)
Skulle för övrigt se avsnittet med paradise hotel men det läggs inte ut förens imorgon. såg iaf snutten där Stefan och Rami bråkar, haha! lite dåligt med deras helt plötsliga paus mitt i alltihopa!

Men men, nu ska man väl försöka sova en stund,det är som mamma alltid säger "det är en dag imorgon också"!
Ha att -Josse

My blogg.

Måste ringa till Göteborgs komvux, men fastnade här. Dator hamnar alltid först om den är påslagen och nära till hands :P

Jag är josse, har redan hunnit fylla 21, känner mig både gammal och ung. gammal när jag är med mina syskonbarn och barn i allmänhet och ung eller yngre när jag är med mina syskon eller äldre :P Är timanställd inom äldrevården. Varit det länge nu, men trivs riktigt bra :) men i år blir det ändringar...

År 2009 var ett riktigt dåligt år, det värsta jag varit med om. Min Pappa gick bort efter ett och ett halvt års sjukdom, jag kom inte in på skolan kärleken gick som den gick och en vecka innan nyår (juldan) lyckas jag bryta handleden :/. men ändring på det, 2010 here we come!

nyår firades först hos Mamma med vännerna, det blev mat och alkohol. Efter det åkte vi vidare till pantarholmen för lite god efterrätt och spel (alkohol).. det slutade inne i stan med önnu mer vin och vi 12 stog vi nere vid vattnet och kollade raketerna. Jag hade nog mer koll på mina tomtebloss än de, men men , så HAPPY NEW YEAR allihopa :D

dagen kommer jag vara med sara my man , eller hur cheese ;)
ha att - Josse

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0