shooo, shoooo, shoooes

Nystart blev det allt. Det funkar kanon med maten, är en hejare på grönt ;)
Var visserligen för lat för att promenixa ett varv med frida, men det kommer det kommer..
Noomie har med fått en nystart, ligger bredvid mig i sängen nu faktiskt och slickar sig mellan benen, just det smaskande är inte så trevligt, men hon är varm! Vårt hus är det kallaste som finns så lilla elementet är värt att ha och trängas med ;)
Imorgon ska skolsökandet få sig en chans till, så in och söka till Matte B och Naturkunskap B till våren, wish me good luck :)

Nu blir det säsong 3 på Weeds, Looove it!
Natti natti - Josse!

Hmm skrevs för ett par dagar sen!

Nystart!

Hej hej hej!  bättre sent en aldrig, josefine olin!
En nystart, både på det ena planet och det andra. Har lämnat Göteborg bakom mig och är tillbaka I Karlskrona! Jobbar i på mitt gamla place och fått ett minivik, TACK! ;) Bor hos Mamma med Syster, känns lite både och. Tillbaka på ruta 1, men Mamma skämmer bort oss så det är lugnt ;P
Ska iaf satsa på Matte B och Naturkunskap B Nu i vår. Sen blir det skola nästa höst som tidigast, och nu lutar det på Skellefteå, jajamen Helena, du kan nog vänta mig där uppe :) Det är planerna iaf, sen om det händer eller inte, det är bara jag som kan bestämma det!
Ska köra en detox nu också i två veckor, kroppen är verkligen inte på topp, detta kanske kan hjälpa till endel, we will see.

Im back - Ha det gött
Josssse


From Ibiza :D

RSS 2.0