This is life :)

Äntligen, ÄNTLIGEN drog jag röven till polishuset och fixade mig ett pass, ser otroligt dum ut på det men det skiter jag i! Syster och Mamma skrämde upp mig och sa att det var flera veckor tills det kunde vara klart och det är ju bara 4 veckor tills jag ska utanför sveriges gränser :P men icke sa nicke, för det tar bara 5 arbetsdagar, så jag hämtar det på Tisdag nästa vecka om jag inte får ett hightech sms innan förstås ;)

Nu har man varit här i tio dagar! Har hunnit med en hel del :) Minigolf, sol, bad , öl, uteservering, VM, grill, jobb och mycket mycket mer :D Just det , Lövmarknaden och Midsommar har det varit också :)
Lövmarknaden var precis soim vanligt och helt perfekt, så jävla karlskronitiskt ;) fick min Langos och en alldeles för stor bikiniunderdel, men men :P Köpte de obligatoriska brända mandlarna till Mamma också :P På midsommar var det jobb till 20 och börja 07 så jag sara och Jenny åkte ut till Mariella där hon och Hanna hade fixat allt :D det blev grillat, bål, frukter, nypotatis m.m. Riktigt gott och jäklar vilket hus.. Ett dopp i deras Pool innan vi åkte hemåt igen :P så helt perfekt midsommar för nykterhet ;)

Idag har jag varit ledig, fixade det jäkla passet och införskaffade mig 2 par nya skor :D plockade sen upp den gravida och åkte ut till fäjö där Lollo och Mia låg och glassade.. Så vi joinade och jag brände mig faktiskt lite :S haha.. Sovit två timmar, tagit bort fästingar och satt på grejsen på deras halsband, sprungit ett varv och hämtat mamma. och nu har jag hunnit blogga en sväng också :P

Nej nu går jag och lägger mig, ha det bra everybody ;) Pusss Josse



En mörk bild från Grillning förra fredagen :)


VM + Karlskorna = HEMMA!

Jajamen , uppdateringen (?) logger på noll och det gillar jag ;) haha!
Just för tillfället är jag i härliga Karlskrona, sitter på pappas plats i soffan och tänkte skriva en rad eller två.. Mamma sitter självklart och kollar VM, just nu Nigeria mot Sydkorea :P lite trevligt, känns sommar och känns Karlskrona :)

Göteborg är som sagt amazing och jag saknar det redan och alla tjejerna och ... men allt får väntas, väntar ni?
Saknar Nooomi så det är jobbigt :P Men samtidigt är de underbart skönt att vara hemma och träffa alla mina och min lilla Mamma :D Har bärjat jobba med, det blir ju jobb nu i 4 veckor, sen iväg till götet en vecka och sen away till varmare platser ;) och sen hit till Karlskrona i 3 veckor till :P sen är sommaren över och det kommer gå så jävla fort och det blir höst.. Men tänk positivt!
Det händet väl inte allt för mycket här just nu, börjar 7 imorgon och då är det bara att slita på igen :)

hoppas allt är bra med er så hörs vi, Pussssss Jossse

RSS 2.0